Inmiddels staat de kassa op het dak

In verband met oud en nieuw werd het kunstwerk tijdelijk verwijderd, maar inmiddels is het weer genieten geblazen op het Hoofdplein. De stal is weer terug van weggeweest en dus kunnen er opnieuw 3 shots voor een euro worden afgevuurd op een big met haar zeugjes.

Na de onthulling van ‘Merry Christmas to all’ van kunstenaar Sander Bokkinga op 21 december, heeft Schiedam-Zuid enkele dagen kunnen genieten van de varkensstal in het Schreihuisje. De kassa was goed te zien op het plekje naast de stal. De varkensbeer had bovendien een prachtig uitzicht!

foto Sjef van Duin

In verband met oud en nieuw werd het kunstwerk tijdelijk verwijderd, maar inmiddels is het weer genieten geblazen op het Hoofdplein. De stal is weer terug van weggeweest en dus kunnen er opnieuw 3 shots voor een euro worden afgevuurd op een big met haar zeugjes.

foto Sjef van Duin

Betalen wordt wel wat lastiger; sinds afgelopen vrijdag staat de kassa, met de varkensbeer die slapend rijk wordt, op de dak van het Schreihuisje. Nog t/m Goede Vrijdag (14 april) te zien.