Mooie beelden vanaf het Schreihuisje

Het Schreihuisje is t/m 14 april het domein van de varkens van SanderBokkinga. Zijn werk, Merry Christmas to all, is daar te zien. In de tussentijd zit Sander niet stil. Zijn nieuwste tentoonstelling DISRUPTION wordt aangekondigd vanaf het Schreihuisje.

Met een prominente rol voor het huidige kunstwerk in dit voormalig wachthuisje. Meer over het nieuwste project van SanderBokkinga is hier te lezen.

Stichting Mooi Werk is dé kennisorganisatie voor kunsteducatie en cultuurparticipatie in Schiedam. We stimuleren kunsteducatie op basisscholen en in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ondersteunen we culturele initiatiefnemers. We begeleiden hen in de ontwikkeling van hun plan, het vinden van financiering en samenwerkingspartners en helpen hen bij de realisatie.

Reacties zijn gesloten.